9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Groepsverblijven

Camping ’t Boerenerf heeft twee ruime groepsverblijven. De ideale gelegenheid voor een uitje van scholen, verenigingen, bedrijven of families. Beide verblijven hebben een ruim grasveld waar gelegenheid is voor spellen en het maken van een kampvuur. Het Henschotermeer en nabijgelegen bos bieden gelegenheid voor sportieve activiteiten en spannende avonturen. Beide groepsverblijven beschikken over de mogelijkheid om een beamer te huren, en een voetbaltafel.

De boerderij

De boerderij is een accommodatie die geschikt is voor minimaal 40 tot maximaal 60 personen. Op de vroegere hooizolder zijn nu twee zolders met stapelbedden. Daarnaast zijn er ook twee kleinere slaapkamers beschikbaar. Beneden is er een recreatiezaal en afgesloten keuken. Die staat nu op de plek waar vroeger varkens lagen. Het sanitair bevindt zich in de vroeger koeienstal. 

Het klompenhok

Het klompenhok is geschikt voor minimaal 50 tot ruim 80 personen. Er zijn vier slaapzalen met stapelbedden. Daarnaast is er een grote recreatiezaal met keuken. Deze ruimte is zeer geschikt voor verschillende activiteiten. Het pas vernieuwde sanitair is van alle gemakken voorzien. 


U kan al in één van deze groepsverblijven terecht voor €8,- per persoon per nacht voor minimaal een week. Voor een lang weekend (vrijdag tot en met maandag) varieerd de prijs tussen de €10,- en €12,- per persoon per nacht.
Inclusief toeristenbelasting!
Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden, daarover kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023