9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

De voorzieningen van 't Boerenerf


 
Sanitair voorzieningen

Sanitair voorzieningen

Onze camping heeft een ruim aanbod van moderne, schone faciliteiten. Hierbij is ons sanitair van alle gemakken voorzien. Ons sanitair bestaat uit ruime afgesloten douches, wasbakken en toiletten. Daarnaast is het voorzien van een toilet dat geschikt is voor senioren. Natuurlijk denken we ook aan onze kleinste campinggasten. Daarom is ons sanitair gebouw voorzien van een gezellige babykamer! Natuurlijk zorgt een dagje zon, zee en zand vaak voor meer dan één kind dat gewassen moet worden. In dat geval kunt u ook gebruik maken van onze familiedouche. Onze douches worden geactiveerd met douchemunten. Deze zijn te koop bij de receptie en bij de automaat in het toiletgebouw. Midden op de camping vindt u ook een hooiberg. Aan de buitenkjomt is gelegenheid om af te wassen en binnenin zijn extra toiletten.
Onze receptie

Onze receptie

Het team van camping ’t Boerenerf staat graag voor u klaar! Bij onze receptie kunt u uiteraard altijd terecht met uw vragen.

De openingstijden zijn:
Zo:              Op zondag houden wij rustdag                  
Ma – Vr:      09.00 – 18.00 
Za:              09.00 – 17.30    

Tussen 12.00 – 14.00 is de receptie gesloten i.v.m. lunchpauze.
Wifi op de camping

Wifi op de camping

Tijdens u verblijf kunt u gebruik maken van onze WIFI. Elke toeristische plek is bereikbaar voor onze verbinding. Bij onze receptie kunt u WIFI- codes kopen.
Deze zijn te gebruiken op maximaal twee apparaten. 
Wasserette

Wasserette

Wat is er fijner dan weten dat de was schoon wordt terwijl u geniet van de zon? Omdat we u dit gemak niet willen onthouden, kunt u gebruik maken van onze wasserette. De wasmachine en droogtrommel bevinden zich in het sanitairgebouw. Ook hiervoor maken we gebruik van munten. Deze kunt u kopen bij de receptie. 
Speelweides

Speelweides

Kinderen staan bij ons centraal. Daarom hebben we op de camping verschillende speelweides. De trampolines, klimtoestellen, schommels en zandbakken zorgen voor uren speelplezier. En wie wil er nu niet op bezoek in een echte pipowagen? Laat uw kinderen genieten en geniet zelf mee! De speelweides zijn voorzien van bankjes en staan centraal op het veld zodat u altijd zicht heeft op de kinderen. 
Onze dierentuin

Onze dierentuin

Naast onze campinggasten zijn er nog meer bezoekers op de camping. Zo hebben we een pony en ezels waar je onder begeleiding op mag rijden. We hebben ook konijntjes en schapen in de wei lopen. In het voorjaar is er zelfs kans op lammetjes! Bij de receptie liggen borstels waarmee je de ezel zelf mag borstelen. Het is ongeveer honderd meter lopen naar de dierenwijde, zodat u 's nachts niet wakker wordt van kletsende schaapjes. Ook deze dieren zien uit naar uw komst! 

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023