9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Recreatie

Spontaniteit en ongedwongenheid staan bij ons voorop, ook wat de recreatie betreft. 
 
Mountainbikeverhuur

Mountainbikeverhuur

In de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug is het heerlijk fietsen. Op camping ’t Boerenerf is daarvoor de gelegenheid om mountainbikes te huren. Voordat u het weet, rijdt u midden in het heuvelachtige bos met mooie heidepaden, meren en zandvlaktes. Zo kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving van de Treek, Henschoten en het Leersumse Veld. 
Speelmogelijkheden

Speelmogelijkheden

Er zijn veel speelmogelijkheden op de camping. Op veel plaatsen staan speeltoestellen met trampolines en kan er gratis gespeeld worden met skelters en fietsen. Daarnaast staat er elk jaar weer een buikschuifbaan en een levend tafelvoetbalkussen. Dus als je even geen zin hebt om met het recreatieteam mee te doen, zijn er nog genoeg andere mogelijkheden!
Recreatieteam

Recreatieteam

Elk jaar staat er weer een enthousiast recreatieteam voor u klaar dat met veel enthousiasme de allerleukste activiteiten bedenkt. Van knutselen tot spannende spellen of een rondje in onze huifkar, bijna alles is mogelijk! Elk jaar organiseren we een volleybaltoernooi en wordt er een echte survivalmiddag georganiseerd. Aan jong en oud wordt gedacht. We organiseren spellen en knutselactiviteiten voor de allerkleinsten van de camping en gaan we laser gamen met de tieners. Ook voor de ouderen hebben we leuke activiteiten. Er zijn workshop- en bingo avonden en eens in het jaar is er een boerenerfmarkt. Zo wordt er aan iedereen gedacht. 
Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Laat je verassen, want voor je het weet ben je aan het ‘weilandsurven…’

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023