9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Omgeving

Zoals u op deze website ziet, is er genoeg te doen in de omgeving van Woudenberg. Op deze pagina gaan we alles nog eens langs..

 
Eten en drinken

Eten en drinken

Wanneer u na al dat zwemmen, wandelen en fietsen zin heeft om uit eten te gaan, kan dat ook! Op een paar kilometer afstand ligt het pannenkoekenhuis ‘Bergzicht’. Hier eet u de lekkerste pannenkoeken uit de omgeving. Daarnaast zijn er verschillende wokrestaurants en Chinese, Aziatische of Oriëntale eetgelegenheden. En voor de snelle hap kunt u even langs de snackbar in Maarn of Woudenberg.
Het Henschotermeer

Het Henschotermeer

Direct naast onze camping ligt het prachtige Henschotermeer. Hier kan naar hartenlust gezwommen, gewandeld en gespeeld worden. Door de prachtige omgeving, met het eiland, zandstrand, grasveld en de wandelpaden komt u helemaal tot rust. De waterkwaliteit van het meer is goed, zodat er heerlijk gezwommen kan worden. Er zijn voldoende mogelijkheden om een rondje te wandelen, te volleyballen of een prachtig zandkasteel te bouwen. Zelfs aan de allerkleinste kinderen is gedacht. Er bevinden zich namelijk verschillende speeltoestellen op het strand.
De piramide van Austerlitz

De piramide van Austerlitz

Op nog geen drie kilometer van de camping vandaan bevindt zich de piramide van Austerlitz. Deze bezienswaardigheid ligt midden in het bos zodat het bezoeken ervan gecombineerd kan worden met een mooie wandelroute. Daarnaast is er ook een museum die bezocht kan worden. Dicht naast de piramide is ook nog een prachtige speeltuin. Een ideaal uitje voor het hele gezin!
Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

De omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, leent zich uitstekend voor een mooie wandelroute of fietstocht. Zo zijn er verschillende klompenpaden, weilandweggetjes, bospaden en mountainbike routes. Vanaf de camping bent u binnen twee minuten in het bos! Heeft u geen fiets bij zich op vakantie? Geen probleem! Bij de receptie zijn mountainbikes te huur. Hier kunt u ook informeren naar de fietsroutes of klik op een onderstaande route.  
Stad en land

Stad en land

Naast de natuur zijn er ook verschillende steden en dorpen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kunt u naar de oude binnenstad van Utrecht of naar de gezellige oude stad van Amersfoort. Ook dorpen als Amerongen, Wijk bij Duurstede of Austerlitz zijn zeker het bekijken waard. Hier bevinden zich ook bewonderenswaardige kastelen, kasteel Amerongen, paleis Soestdijk en huize Doorn.
Een dagje uit

Een dagje uit

Wilt u er een hele dag op uit? In de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug zijn genoeg mogelijkheden! Verschillende dierentuinen zijn vanuit de camping goed te bereiken. Bijvoorbeeld Ouwehand Dierenpark, of Dierenpark Amersfoort. Daarnaast zijn er verschillende musea in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het vliegtuigmuseum in Soest. Ook zijn er diverse overdekte zwembaden in de buurt.

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023