9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Gasten vertellen

Hieronder een aantal reviews van de review site van Zoover. (bron: klik hier)

Super genoten op een super camping

Fam Engbers, 19-5-2018
Een uitstekende camping. Super schone toiletgebouwen en prachtige grote plekken op een zeer goed onderhouden grasveld. Een bijzonder vriendelijk beheerders echtpaar die geen moeite teveel is. We wilden graag een dag langer staan, en ondanks dat de camping vol was is er geschoven en het is gelukt.
 

Fantastische camping met geweldige beheerders

Fam Johan van der Wal, 1-5-2018
Geweldige en hele nette camping met zeer behulpzame beheerders echt een aanrader wij hebben ons hier goedvermaakt
 

Fantastische vakantie gehad

Blijde familie, 30-8-2017
Gezellige camping. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor kleine kinderen is het ook heerlijk spelen met de speeltoestellen op het veld. Ouders kunnen ze vanaf de caravan of charlet in de gaten houden. Er is geen restaurant oid aanwezig.
 

FantastiscH.e

Fam.. Heida, 31-7-2017
Een hele fijne camping voor. Zowel jonge gezinnen als ons 2 senioren van 75 en 73 jaar. Een zeer vriendelijk beheerdersechtpaar,ruime plaatsen met eigen kraan en afvoer. Superschoon toiletgebouw met alle toebehorende voorzieningen. Prachtige omgeving voor fiets en wandelaars. Het Henschotermeer op loopafstand. Een parel op zich.
 

Eem camping waar ik vrolijk van word!

W. van Scahrenburg, 19-7-2017
Wat een passie van de beheerder, wat een vriendelijkheid van de bewoners! Bijzonder gelegen op loopafstand van het Henschotermeer. Het geen idee over de prijs-kwaliteitverhouding, kregen een lang weekend aangeboden door een van onze dochters.
 

Fantastische camping met geweldige beheerders

Ja van Harten, 18-7-2017
Nette camping, vriendelijke mensen erg gastvrij! Wij hebben hier een leuk familie weekend gehad, door omstandigheden moest ons weekend verzet worden, dit was geen probleem. Nog een leuke rondrit gemaakt met huifkar door de omgeving, met dank aan de campingbeheerder!


Meer lezen? klik hier

 

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023