9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Wie zijn wij?

Camping en kampeerboerderij ‘t Boerenerf was nog niet zo lang geleden een echte boerderij. De eerste gasten sliepen dan ook tussen het hooi of zetten hun tent midden in het weiland. 

Sinds het jaar 2000 is het volwaardig camping, maar de boeren sfeer is nog altijd behouden. Nog steeds zijn er schapen, paarden en ezels. Ook heeft de camping verschillende grote grasvelden. Door de ruime opzet van de camping kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse drukte om helemaal tot rust te komen in de buitenlucht van het landleven. Persoonlijke aandacht en spontaniteit vinden wij erg belangrijk. Ons team is daarom altijd bereid om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het spontaan bedenken van leuke activiteiten is bij ons niet ongewoon!
Naast de kampeerplaatsen is er bij ons ook de gelegenheid om te overnachten in één van de groepsaccommodaties. De boerderij is nog geheel in oude stijl en erg geschikt voor jeugdkampen, verenigingen, personeelsuitjes, een familieweekend en alle anderen groepen.

Wanneer u kiest voor camping ’t Boerenerf garanderen wij u:

  • Persoonlijke aandacht van een team dat altijd voor u klaarstaat.
  • Heerlijk ontspannen met een vleugje boerenland leven.
  • Genieten van ongedwongen en spontane activiteiten.
  • Optimaal tot rust kommen in de schitterende natuur van de Utrechtse heuvelrug.
  • Onvergetelijke herinneringen. 

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2023