9,2
Vragen?
033 - 286 14 24
online boeken

Informatie Coronavirus

21 maart
Beste campinggast,

Door middel van dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die wij nemen. Wij volgen nauwgezet de maatregelen van de overheid, GGD en het RIVM. U en onze gezondheid staan bij ons immers voorop! Voor nu zien wij geen reden om onze camping te sluiten. Dit betekent dat de opening van het seizoen op DV 27 maart, door gaat. Wij zijn ons ervan bewust dat de situatie per dag kan veranderen. Mochten er dus toch nog veranderingen komen, dan brengen we u op de hoogte.

Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Zo maken we het toiletgebouw vaker schoon en besteden hierbij extra aandacht aan deurknoppen, kranen en andere contactpunten. We vragen u uw handen te desinfecteren, voor u naar binnen en naar buiten gaat. Dit middel hangt bij de opening. Bij de receptie nemen we de volgende maatregelen:
  • Lichamelijk contact willen we vermijden. Daarom geven we geen hand en houden we de richtlijn aan van min. 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Betalen kan uitsluitend nog via de pin automaat of bank.
  • Om verspreiding van het virus zoveel als mogelijk is te voorkomen, willen we bij voorkeur één persoon per plaats op de receptie ontvangen.
Naast deze maatregelen die wij als campinghouders nemen, kan u zelf ook veel betekenen! Als u niet in goede gezondheid verkeerd, ook bij lichte verkoudheidsklachten (hoesten, keelpijn, loopneus ect.) verzoeken wij u om niet naar de camping te komen. Als u tot de risicogroep behoort, vinden wij het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of het verstandig is om te komen. Bezoekers zijn tot nader bericht niet toegestaan. Het verblijf op de camping blijft uw eigen verantwoordelijkheid.
Op de camping hechten wij altijd veel waarde aan gezelligheid. Toch is het voor nu belangrijk dat u echt afstand van elkaar houdt. Was ook regelmatig uw handen en wees extra alert op persoonlijke maatregelen die u kan nemen. Zoals het gebruik van desinfecterende middelen en papieren zakdoekjes. We willen u vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van uw eigen sanitair. Bij het gebruik van het toiletgebouw is het belangrijk de ruimte zo schoon mogelijk achter te laten. Kinderen mogen alleen onder uw begeleiding naar het toiletgebouw gaan.

Als laatste willen wij u erop wijzen dat het juist nu erg belangrijk is om naar elkaar om te zien! Ook wij en onze medewerkers zullen voor jullie bereikbaar zijn. Neem dus gerust contact op als u vragen heeft. Wij zullen u in elk geval via de website zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Ondanks deze onzekere tijd, wensen we u een prettig verblijf op camping ’t Boerenerf!

Hartelijke groet,
't Boerenerfteam 

Actuele informatie coronavirus (COVID-19): https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
Terug naar overzicht

Toe aan vakantie?
Zoek en boek snel online!


Zoek en boek nu
Contact
Fam. G. Donselaar
De Heygraeff 15
3931 MK WOUDENBERG
033 - 286 14 24
Contact opnemen

Geen vertek en aankomst op zondag.
Webdesign:   Studio Citroen - Realisatie:   Joppe Computers - Copyright © 2018-2021